Home»Aktuellt»Energifyllda behandlingar för kropp och själ

Energifyllda behandlingar för kropp och själ

2
Shares
Pinterest Google+

Anna Thorlund upptäckte tidigt i livet att hon hade en stark intuitiv förmåga som bara blev starkare med åren. Idag arbetar hon med energibalansering på distans som hon utför både lokalt och runtom i världen via sitt företag AnnaOnlight.

Fysiska och känslomässiga blockeringar bidrar till obalanser på olika sätt. Energibehandlingar syftar bland annat till att ta bort blockeringar, ge mer energi och skapa balans.
– För en del handlar det mest om att få mer energi. Andra känner sig redan i balans men är mer nyfikna på vad som kommer upp. Upplevelsen av balanseringen är väldigt individuellt, men den går alltid fram. En del upplever mer under själva balanseringen, andra efteråt. Andra upplever inte något särskilt men när det har gått några dagar och balanseringen har integrerats är det många som kan känna förändringar på olika sätt, förklarar hon.

Effektiv behandling
Efter en behandling kan exempelvis värk försvinna, du får bättre sömn, mer energi och balans. För en del sker själva energiskiftet först vid uppföljningen när de får veta vad Anna jobbat med.
– Det händer speciellt hos klienter som inte har berättat något i förväg. Det kan vara klienter som har fått sin uppföljning i ett personligt möte. De blir lite förvånade när jag t.ex. säger att det fanns en obalans i vänster höft; eller att det fanns en obalans i den och den kotan. Hur kunde du veta det? Det är lika roligt varje gång, fortsätter hon.

Behandlingen görs bara på distans, men Anna är noga med att förtydliga att det inte handlar om att hon inte vill träffa folk. Annas erfarenhet har visat att detta är ett arbetssätt som fungerar väldigt effektivt och bra för henne. Hon har många olika tekniker till förfogande för behandlingar och väljer teknik beroende på vad det är som ska göras. Utöver behandlingen gör hon alltid en uppföljning via telefon eller mejl efteråt.

Lång erfarenhet
I grunden är Anna sjuksköterska, men valde att byta inriktning och studera vidare till det hon brinner för. Sina talanger har hon utvecklat med åren genom flera utbildningar och kurser. Hon ser ljust på framtiden och har också planer på att arbeta med energibalanseringar även i ett större perspektiv, på samma sätt som nu, fast med företag.
– Våra energier är komplexa och det råder fortfarande många missförstånd om energibalanser och hur allt hänger samman. Ibland behöver kroppen och själen lite hjälp på traven för att hitta rätt igen, avslutar hon.

Här kan du läsa mer.

Vid frågor är du välkommen att ringa henne på 070-44 28 115 eller skicka ett mail till anna@annaonlight.se

Previous post

En man av hjärtat återvänder till Göteborg

Next post

Belize - Karibiens okända pärla