Home»Aktuellt»Redaktionen Tipsar

Redaktionen Tipsar

0
Shares
Pinterest Google+

Directors Cut – Daniel Högström
Deppa inte över soliga dagar, det börjar snart regna. Långa nätter innebär massor av tid för film och serier. Här kommer sommarens ljusglimtar. Enjoy!

 

You’re the Worst
En serie där vi får följa ett gäng självdestruktiva karaktärer som försöker pussla ihop sina livsöden på bästa möjliga vis. Kretsar kring manodepressiva Gretchen och gravt narcissistiska Jimmy. Humoristisk serie med mycket nakenhet – både fysiskt och mentalt.

 

Stand By Me (Klassiker)
En nostalgitripp från 1986 som passar perfekt att kika på i sommarstället. Utspelar sig sommaren då ett kompisgäng bestämmer sig för att ge sig ut på ett äventyr. En film som träffar en rätt i magen.

 

Två skivor – Marko Wivolin
Musikern, reportern och äventyraren Marko Wivolin har listat två album att avnjuta i maj. Melankoniskt, finstämt och härliga alternativ för dig som önskar fly NRJ:s brus.

 

Jaqee | Fly High
Senaste skivan av den färgstarka och mångfacetterade göte-berlinaren Jaqee. Missa inte albumet som hon själv beskriver som en djupdykning in i sig själv. Är detta skivan som ger det stora genombrottet på hemmaplan?

 

Jon Hopkins | Immunity
Trots att den släpptes redan 2013 är det nog många som helt missat albumet signerat den elektroniska musikens Inspektor Gadget. En artist du bara måste se om du besöker Way Out West i år.

 

Previous post

QC - Koll på trender sedan 1973

Next post

SSANGYONG XLV – En rejäl familjebil