Home»Aktuellt»Redaktionen tipsar – September

Redaktionen tipsar – September

0
Shares
Pinterest Google+

Directors Cut – Daniel Högström
Hösten nalkas. Serierna och filmernas högtid står för dörren. Sommaren hos mig har präglats av ett hysteriskt film- och serietittande, så här kommer några riktigt riktigt vassa tips:

 

Gold (2016)
Matthew Mcconaughey, mannen som inte kan misslyckas som skådis gestaltar en nersupen guldletare som givetvis ärvt sin business av sin far och fullkomligt mosat företaget. Men skam den som ger sig. Givetvis hittar han en guldåder större än Hisingen och detta medför comeback av stora mått. Men vad händer sen?

 

The Founder (2016)
Filmen handlar om hur McDonalds grundades och väcker en speciell del i hjärnstammen på mig, eftersom jag är egen företagare. Det visar sig att ordspråket stämmer: Bakom varje rikedom ligger ett brott/blåsning.

 

Två skivor – Marko Wivolin
Musikern, reportern och äventyraren Marko Wivolin har listat två album att avnjuta i maj. Melankoniskt, finstämt och härliga alternativ för dig som önskar fly NRJ:s brus.

 

Tei Shi | Crawl Space
Senaste releasen av den Argentinafödda sångerskan Valerie Teicher. Kombinationen där charmiga synthookar flörtar lite lätt med 80-talet och hennes drömska röst, skapar en mystisk atmosfär.

 

Moderat | Moderat (Deluxe Version)
Specialversionen av det självbetitlade albumet. Kan kanske ses som det vida genombrottet för bandet som fortsätter att stå med en fot i mainstream- och en i undergroundträsket.

 

Previous post

Lars Wilderäng - siande samtidskritiker med koll på konserverna

Next post

Tre snabba frågor - Björn Gelotte