Home»Inredning»Bröderna Henriksson – Riktiga stenhuggare

Bröderna Henriksson – Riktiga stenhuggare

0
Shares
Pinterest Google+

Hos oss på Bröderna Henrikssons Stenhuggeri förenas det goda traditionella hantverket med moderna effektiva produktionsmetoder och nytänkande. Oavsett om du är ute efter en köksbänk, en uteplats eller en gravsten kan vi i samråd få fram precis rätt sorts sten – högkvalitativt bearbetad efter önskemål.

STENSÄKERT VAL I TRÄDGÅRDEN
Inget material står emot tidens tand som sten. Därför rekommenderar vi att du tar en extra funderare när du ser över designen av din utemiljö. Altaner och trappor i tryckt virke kan te sig som en snabb och enkel lösning, men de är inte speciellt stryktåliga utan har en klart begränsad livslängd. Sten är för evigt.

HÅLLBART I KÖKET
Med en bänkskiva i granit eller marmor får du det allra mest hållbara materialet till ditt kök i flera bemärkelser. Du slipper onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Hos Bröderna Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till dina nya bänkskivor.

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar ditt blivande kök. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera din nya bänkskiva om du vill.

Se fler av våra tjänster på vår hemsida och kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert.

WWW.HENRIKSSONSSTENHUGGERI.SE • TELEFON: 0300-180 25

TEXT & BILD: BRÖDERNA HENRIKSSONS STENHUGGERI

Previous post

Mininöjet tipsar om 4 händelser för dig som gillar annorlunda

Next post

Recension: Trollbunden av Klabbes Bank