Home»Mat & Dryck»Otäcke Kocken»Dirty Döner Burner

Dirty Döner Burner

0
Shares
Pinterest Google+

Otäcke Kocken har sedan länge lämnat spisen. Sin dåliga attityd fick han tack och lov behålla. Här tipsar han om delikata anrättningar du kan göra med kylskåpsfynd som snart börjar krypa av sig själva. Bit ihop och koka om.

DIRTY DÖNER BURNER

Dry martini lär vara något av det mest malliga du kan beställa i baren. Nu finns ett alternativ för oss som är lite punkigare och uppskattar sting i glastratten. Självklart använder du minst 50-procentig gin.

DU BEHÖVER
Ett frostat martiniglas
I dl London dry, t ex Gordons Dry Gin (fingin smakar ju för fan ingenting)
Noilly prat (som sällskap)
En kebabfeferoni
En matsked lag från feferoniburken

GÖR SÅ HÄR
1. Dräm i lite is i en shaker.
2. Öppna korken på vermouthflaskan och stäng den igen.
3. Häll i ginen och ruska lite.
4. Sila och servera.
5. Garnera med en feferoni och eventuellt en skvätt feferonilag.
6. Drick och se så glad ut du kan!

Previous post

Maltas hemligheter

Next post

Flying Scotsman skiftar till rock/dans