Home»Minitestet»Mininöjet testar om MatHem håller måttet

Mininöjet testar om MatHem håller måttet

0
Shares
Pinterest Google+

Här på redaktionen är det ett evigt tjöt om frukt och mjölk till kaffet. Vår VD sliter sitt hår över att behöva springa till affären efter bananer med jämna mellanrum, alltmedan vi som faktiskt jobbar på riktigt behöver energi för att orka en hel dag. Därav har Mininöjet nu fått i uppdrag att testa Mathem, och huruvida detta kan sprida mätta magar och en mer harmonisk chef.

SJÄLVKLART HAR MININÖJET DOKUMENTERAT HELA PROCESSEN:

Steg ett innebär att man registrerar sig hos MatHem vilket går snabbt och lätt. Därefter bråkar man i ca 13 minuter kring vad som ska köpas. Det funkar som vilken webbshop som helst där man enkelt klickar hem sin beställning.

Steg två är att man själv väljer leveransdag och tid när leveransen ska ske. Därefter får man en bekräftelse på mailen som summerar hela köpet och bekräftar klockslag och leveransdag.

Steg tre är ett artigt sms som meddelar att leveransen är på väg.

Steg fyra är att man öppnar dörren, pekar på köket och sliter åt sig en frukt. Sedan säger man adjö till MatHem och gömmer de bästa bananerna där ingen hittar dem.

Hela proceduren är väldigt smidig och kontentan blev onekligen mindre strul med vår shopping. Både som privatperson och på arbetsplatsen spar man en hel del tid man hellre lägger på Facebook genom MatHems smarta funktion.

MatHem kan numera även hjälpa dig returnera paket via Postnord. Dessutom kan man köpa något gott att dricka till middagen via webben via Winefinder, som har tillstånd att sälja vin till svenska privatkunder. För att kunna se och köpa vinet måste du ha fyllt 20 år.

Med rabattkoden MININÖJET05 får du fri frakt under hela maj månad.

Previous post

Peter Gerhardsson - Rikets damer blir häckentränarens nya melodi

Next post

Slemmigt & mättande