Home»Mode & Skönhet»Beauty med Linda Beronius

Beauty med Linda Beronius

0
Shares
Pinterest Google+

 

För oss som gillar hår. Jag har pratat beauty med en fantastiskt inspirerande kreatör när det kommer till just hår; Linda på Grazette of Sweden.

Hej Linda. Berätta lite om dig själv.
Jag jobbar som marknadschef och utbildningschef för Grazette of Sweden. Vid sidan om mitt jobb är jag engagerad som Art Director för Intercoiffure Sweden. Det är ett frisör-ordensällskap som finns i hela världen och kan jämföras  med vad Guide Michelin är för restauranger. Det vill säga skickliga hantverkare. Jag pluggar även parallellt på GBG universitet där jag läser ett master program inom utbildningsledarskap.

Hur startade ditt intresse för hår?
Jag har alltid varit intresserad av färg, form och design. Redan som 6-åring bestämde jag mig för att frisör var ett intressant yrke som jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig till. 

Minns du en produkt som fick igång ditt intresse rejält?
Jag har inget konkret minne av en specifik produkt men jag kommer ihåg i mellanstadiet när min mamma köpte riktiga salongsprodukter! Det var speciellt. Doften, konsistensen och känslan på håret som produkten bidrog till, det var häftigt. Varje gång jag kommer in på en salong blir jag påmind om doften och just den känslan. Nu är salongsprodukter vardagsmat för mig men om jag någon gång glömmer t.ex. schampo när jag bor på hotell och tvingas ta hotellflaskan då uppenbarar sig den stora skillnaden igen. 

Vad har du gör beautyrutiner till vardags?
På morgonen smörjer jag bara in huden med dagkräm och sedan applicerar jag foundation och fortsätter med min vardagliga makeup. Inget avancerat. På kvällen så använder jag rengöring, ansiktsvatten och nattkräm. Håret tvättar jag ca tre gånger per vecka och då är jag noga! Jag har ProCortexx Shampoo och Conditioner som favorit. Jag försöker göra en inpackning ca en gång per vecka. Sedan låter jag aldrig håret torka utan en produkt i håret. Styling Liquid i XL Concept är en favorit som är bra både om jag fönar eller låter håret självtorka. 

Tre favoriter i badrumsskåpet?
Clinique moisture surge intense – en suverän fukt dagkräm, ansiktsvatten från Clinique och jag använder Picaut happy sparkling body wash. Dessa tre finns alltid hemma hos oss. 

Har du några sommarfavoriter?
Brun utan sol, brukar köpa på apoteket – Picaut hudlotion och pastelliga nagelack till fingrar och tår; somriga färger som matchar mina toner på läppglans och läppstift hör till sommaren. 

Och vad är den där grejen du ALLTID bär med dig?
Läppglans vet jag inte hur många jag har! Det har jag alltid med mig i väskan. 

Har du ett bra beautytips att dela med dig av?
Lägg ett lager ögonskugga på naglarna och stryk sedan ett lager med genomskinligt lack ovanpå, så har man ett eget matchande nagellack i samma ton som sin skugga. Det är både quickfix och budgettips.

Har du något annan härlig info du vill dela med dig av?
Jag driver Sveriges första professionella podd om hår: HÅRPODDEN där har jag ett gäng med lyssnare som ibland ställer diverse frågor relaterat till de olika avsnitten i programserien, frågorna får jag via HÅRPODDENS infomail. – Den vanligaste frågan där,  är om de får vara med och medverka i ett avsnitt, eller om jag kan berätta om olika produkter…. 

Följ Lindas podd här : Itunes: http://apple.co/2joQFmm
Podbean: https://grazette.podbean.com/
Acast: https://www.acast.com/harpodden

Samt grazetteofsweden på Instagram

BILDTEXT; PRODUKTER:

Grazette of Sweden är stolt sponsor av goodwill-projektet Swedish Fashion Talents, Sveriges mest prestigefulla tävling för nya modetalanger som årligen arrangeras av Swedish Fashion Council.
Crush In Fashion är en limiterad hårvårds- och stylingserie som lanseras i samband med Fashion Week Stockholm. Schampo, inpackning, hårolja och saltvattenspray är några av dessa skatter fyllda med skräddarsydd ingredienskonst! Produkterna kommer exklusivt finnas till försäljning på frisörsalonger.
Mininöjet kommer testa dessa produkter – stay tuned för en recension.

 

Previous post

En äkta italiensk trattoria

Next post

I huvudet på en taxichaffis