Home»Mode & Skönhet»Man»Manligt Mode

Manligt Mode

0
Shares
Pinterest Google+

FÖR ATT FÅ KOLL PÅ HERRMODET HAR MININÖJET TRÄFFAT DANIEL HENNEMANN PÅ VESTITO. MANLIGA TRENDER BLIR MODIGARE. HERRARNA VÅGAR SMYCKA SIG OCH BÄRA MÖNSTER. VESTITO ÄR VÄLKÄNDA FÖR ATT KUNNA PLOCKA UPP NYA SPÄNNANDE TRENDER OCH VARA FÖRST MED ATT LEVERERA DEM I GÖTEBORG.

Hos Vestito som nyligen öppnat butik i Borås hittar man ett stort utbud av coola märken med fingret på pulsen när det kommer till de senaste trenderna. Daniel och kollegerna åker regelbundet på mässor för att bevaka nya märken och plocka in det som passar butiken och vår göteborgska stilbild.

Här har man konstaterat att dressat är på väg bort. Street fashion inspirerar många märken nu och sportinfluenserna är tydliga. Få är de som önskar köpa en kavaj, utan det lite råa, oversize-modet håller fortsatt i sig. I butiken var man först i Göteborg med att plocka in Fila efter deras comeback, och plaggen försvinner ännu från hyllorna i samma takt som de kommer in.

I vinter ska mannen bära läderjacka eller lång rock i ull, gärna grå. Även bombar- jackan är fortsatt på tapeten, och kommer i en tunnare variant till våren. Här kan den modiga satsa på en variant med mönstrat foder – som går att vända ut och in.

Till våren lyser vårt alltmer miljömedvetna tänk igenom när linneplaggen kommer. Färgerna är mättade jordtoner som gör sig bra med ett par färgstarka sneakers. På samma tema ser vi plagg som kan användas på flertalet sätt, såsom jackor som blir till en ryggsäck. Ett smart sätt att ge längre liv åt ett omtyckt plagg.

Accessoarer såsom smycken kommer i metallicfärger och ljusa pasteller. Daniel har plockat in smycken i silver och mint. Han understryker vikten av att våga smycka sig som man, gärna med en snygg klocka och era armband och ringar. Ett bra tips är att exempelvis införskaffa ett mönstrat armband till sin klocka.

Lädret kommer alltid stort till vintern i vårt kalla klimat. Inte bara i jackorna, utan även på accessoarer såsom väskor och armband samt plagg med läderdetaljer.

HETA BRANDS:

The smirk New York Dam & Herr
Hip and Bone Herr
Criminal Damage Unisex
One teaspoon Dam & Herr
Jim Rickey Sneakers Herr
Komono Klockor Herr
JH Nocturnal Accessoarer, smycken
Jernhest Accessoarer, smycken
Nikolaj DÉtoiles Herr

www.vestito.se

Text: Sidsel Löyche – Bild: Vestino

Previous post

Månadens Recept

Next post

I huvudet på en taxichaffis