Home»Mode & Skönhet»Hudvård utan bullshit

Hudvård utan bullshit

1
Shares
Pinterest Google+

Gör plats i badrumsskåpen för denna svensktillverkade hudvårdserie som passar lika bra till män och kvinnor, från tidig tonår till åldrande hud. Moonsun Organic of Sweden har vårdat redaktionens hud med sina läckra ingredienser och miljötänk, och nu vill vi dela med oss av våra erfarenheter.

Vi fick fräscha upp hela kroppen med tre olika produkter komponerade på naturliga råvaror. Moonsun Organic of Sweden fokuserar på naturkosmetik och levererar produkter som ej är testade på djur där nio av tio är veganska. Produkterna passar alla människor och hudtyper, även du som dras med besvär såsom acne och rosacea.

Dessutom har förpackningarna den bästa miljöklassificeringen när det gäller petflaskor och de ska självklart återvinnas. Vi gillar även utseendet som känns modernt och cleant.

BODY & HAIR SOAP
Denna tvål kan inte bara användas på hår och kropp, utan även som raktvål och sminkborttagning. Torkar inte ut huden, och efterlämnar en härlig len känsla. Till håret tillför tvålen glans och en mycket fräsch känsla. Mild, lätt kryddig citrusdoft piggar upp i duschen.

 

BODYSCRUB
Denna härliga sockerscrub innehåller bland annat sheasmör som gör huden underbart mjuk. Produkten kan även användas som ansiktspeeling med försiktiga rörelser. Den ökar hudens cirkulation och tillför fukt. Denna scrub fullkomligt smälter på huden och känns som ett härligt hemmaspa en regnig tisdag. Den härliga doften av citrongräs är påtaglig.

 

FACE CREAM
Denna ansiktskräm ger en boost till vintertorr hud med ingredienser som macadamianolja och havtorn. Vi upplever att den är extremt fuktgivande. För att verkligen boosta huden kan du först skrubba försiktigt med ovan nämnda body scrub en gång per vecka. Då får du effektivt bort döda hudceller så att din hy kan absorbera ännu mer fukt. Mild doft och bra förpackning; skönt att slippa doppa fingrarna i krämen!

 

Se hela produktutbudet och läs mer om Moonsun Organic of Sweden på www.moonsun.se och sociala medier: @moonsunorganic

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

Previous post

Kosovare Asllani - en trendmedveten fotbollsstjärna

Next post

Ta dina första danssteg hos en av Göteborgs äldsta dansskolor