Home»Mode & Skönhet»Placera K-beauty på önskelistan

Placera K-beauty på önskelistan

0
Shares
Pinterest Google+

Denna jul vill du ha blåa produkter i julklapp, tro mig. Glowid som specialiserat sig på koreansk hudvård skickade några utvalda godbitar för stressad hud, och en rengöringsprodukt som imponerar. Tomten kan enkelt klicka hem hela kalaset online.

KLAIRS GENTLE BLACK DEEP CLEANSING OIL
Hurra för en rengöring som verkligen gör jobbet! Ibland upplever jag att det kan vara svårt att verkligen få bort smink trots att jag inte använder speciellt mycket. Denna produkt gjord på bland annat svarta bönor och svart sesamolja gör dock jobbet. En mycket liten mängd räcker gott då den i kontakt med vatten, blir väldigt oljig och dryg. Huden blir ren och återfuktad. Kombinera med en god peeling ett par gånger i veckan för bästa resultat.

LEEJIHAM VITA PROPOLIS AMPOULE
Här har vi ett riktigt läckert serum proppfullt av vitaminer, mineraler och aminosyror som verkar antiinflammatoriskt och lugnande på huden vilket gör produkten utmärkt för aknebenägen hy. Denna så kallade serumampull ger naturlig lyster samtidigt som de aktiva ingredienserna ska jämna ut hudtonen och förnya hudcellerna. Produkten kan med fördel blandas i foundation eller BB-cream för att verka under dagen och tillföra fin lyster och fukt.

KLAIRS MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM
Jag har länge velat testa denna produkt ty den är…blå. Festligt! Krämen ska ha en föryngrande inverkan på hudcellerna och lämpar sig därmed utmärkt till irriterad och stressad hud. Den är mycket dryg, så trots burkens ringa storlek på 30 ml räcker den länge.

Produkten kan användas i syfte att punktbehandla områden, eller som en riktigt härlig reparerande kur. Den fungerar dessutom utmärkt när huden är tillfälligt irriterad såsom efter rakning, sol, eller hudbehandlingar.

Krämen känns fuktgivande och rik i sin konsistens utan att vara fet eller oljig. En utmärkt produkt som nu har en given plats i badrumsskåpet för de dagar huden känns extra stressad.

KLAIRS MIDNIGHT BLUE YOUTH – ACTIVATING DROPS
Ytterligare en blå produkt som tar hand om skadad hud. Dessa droppar innehåller två sorters peptider som naturligt förekommer i huden, men minskar alltmer efter 20-årsåldern. Peptiderna arbetar dels i den djupare delen av huden för att förhindra uppkomsten av rynkor, samt på hudens yta för att bibehålla elasticitet och därmed minska uppkomsten av fina linjer.

Produkten är en typ av essensserum vilket gör den mer rinnig än ett vanligt serum. Genom att lägga ett par droppar på kinden kan man klappa in produkten i huden med fingerspetsarna och så på sätt förhindra att de blå dropparna går till spillo. Använd efter rengöring, innan annat serum och fuktkräm.

Jag upplever inte en till synes föryngrande effekt, däremot känns huden fräschare och mindre irriterad efter att ha användning i kombination med krämen ovan.

LJH VITA PROPOLIS NUTRI MASK
Mininöjet älskar sheet masks och detta är inget undantag. Denna mask är dränkt i antioxidanter och den lysterskapande ingrediensen propolis. Tillsammans ger de inte bara fin och omedelbar lyster till ditt ansikte, utan motverkar mörka fläckar, fyller ut fina linjer, lugnar irriterad hud och ger fukt. Låt masken verka i 20 minuter. Skölj ej av.

www.glowid.se

TEXT & ILLUSTRATION: SIDSEL LÖYCHE

 

Previous post

Minitaxi lanserar rullande julkalender fram till julafton

Next post

Ät som en rockstjärna - Anders Tengner