Home»Mode & Skönhet»Vinterns trendspaning

Vinterns trendspaning

0
Shares
Pinterest Google+

Den lilla svarta funkar till allt. Klä upp den med klackar och guldkedjor till fest, och bär den med tjockare strumpbyxor och fina lårhöga stövlar eller boots till vardags. Vi behöver alla en perfekt svart basklänning i vår garderob i vinter!

Höstens hetaste färg är rött, och det håller i sig även när snön faller. Kan bäras från topp till tå i flera olika nyanser, eller kombinera med en härlig kornblå för den trendigaste färgkombinationen i år.

Nedtonad alpromantik i en bekväm vinterjacka med snygga detaljer. Välj beige, grått eller svart och kombinera med paljetter eller starka färgkontraster i rött eller rosa för vinterns snyggaste look.

Fjädrar, spets och paljetter har varit hett hela hösten och följer fortsatt med in i vinters mode. Även blommönstrat hänger kvar. Är man fast i Göteborg täckt av snöslask kan man i alla fall klä sig som om man vore på nyårsfest i tropikerna!

Denim tycks alltid hänga med. I vinter ser vi jeansplagg i alla former och färger, och återigen är det helt OK att klä sig i det från topp till tå á la cowboy.

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

Previous post

For the love of K-beauty

Next post

Trendspaning utanför götets gränser