Home»Motor»Tre moderna klassiker med attityd

Tre moderna klassiker med attityd

1
Shares
Pinterest Google+

Det finns få bilar som år efter år håller samma koncept som när de lämnade ritbordet. Vissa tillverkare har dock lyckats skapa modeller som förnyas och aldrig går ur tiden. Dessa modeller har genom att bibehålla sina grundvärden skapat en stor skara fantaster runt om i världen.

För den som vill sticka ut från mängden och köra bilar med lite annorlunda karaktär än grannen brukar ofta uttrycka sin personlighet i bilvärlden med antingen muskler eller design. Här tipsar vi om några heta bilar till dig som vill ha lite mer än mjölk i kaffet.


Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är en klassiker som knappt förändrats ett dugg sen den kom för ca år sen, man har bara kryddat den med nödvändiga moderniteter. Wranglern har fortfarande en odödlig aura över sig och är helt rätt i tiden om man vill synas. Sen att du kan köra i stort sätt vart du vill med den är bara en bonus.
Säljs hos KW Cars, Göteborg.
Pris från 339.100 kr.
www.kwcars.com 

FORD MUSTANG

Är man ute efter en tidlös muskelbil så är Ford Mustang ett givet val. Idag är den dessutom lika lätt att köra som vilken svenssonbil som helst. Skillnaden här är att man både syns och hörs vart man än kommer. Här har man ny teknik i gammal tappning i en snillrik blandning.

Säljs hos FordStore Hedin Bil, Eklanda.
Pris från 358.000 kr
www.hedinbil.se

MINI ONE

Det finns väl ingen som inte vet vad en MINI är? En stilsäker ikon som bygger på samma tankegods som förr men är idag en riktigt modern och bekväm bil med rejäl attityd. Mini One är ett trumfkort när man vill ha en bil folk uppskattar, gammal som ung.

Säljs hos Bilia Group, Göteborg.
Pris från 150.900 kr.
www.biliagroup.se 

TEXT: PATRIK ANDERSSON

 

Previous post

Kök, bad, garderober – och mycket mer

Next post

BOULEBAR