Home»Nöje»Mininöjet intervjuar stans nöjesdrottning

Mininöjet intervjuar stans nöjesdrottning

0
Shares
Pinterest Google+

På Tredje Långgatan fick Mininöjet en pratstund med Göteborgs nöjesdrottning Rebecca Gunnarsson. Efter en hektisk period på vägarna med den burlesque-inspirerade krogshowen Oakleys, är de återigen tillbaka i lokalerna där allting började – nu med stans kanske mest intressanta julbord.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU HAMNADE I KROGBRANSCHEN?
– När jag var 16 år började jag som diskplockare på en nattklubb som hette Chrome. Sedan började jag som festfixare på stans krogar. Något som ledde till att jag blev restaurangchef på Tylösand för att senare bli nattklubbschef på Deep nattklubb – samtidigt som jag fortsatte att arrangera en mängd andra events med mitt eventbolag Star Team Events. Samma period sjöng jag i en grupp som hette Suezia. Idag nischar jag mig mest på privata fester, företagsfester, bröllop och Oakleys julbord som blivit lite av en succé.

OAKLEYS ALLTSÅ? VI HAR HÖRT ATT NI GÄSTSPELAR MED OAKLEYS JULBORD I ERA GAMLA LOKALER I ÅR. VAD KAN GÄSTERNA FÖRVÄNTA SIG?
– I den nya showen ”Rock´n Burlesque” är det burlesquen och rocken som är i fokus. Showen tar med gästen in i en svunnen tid där dekadensen flödar och även servisen är olika karaktärer i showen. Det blir en musikresa från rockens början till idag – allt från Tina Turner i 1920-talsklang till Lady Marmalade, Elvis, Led Zepplin och dagens rockklassiker. Nytt för i år är även att luftakrobaten och multiartisten Maria Zeniou medverkar. Hon kommer bjuda på hisnande nummer tillsammans med ordinarie ensemblen bestående av Filip Williams, Amanda Birath och Anna Christersson. Genom kläder, musik och attityd hoppas vi att besökaren kommer tycka om showen lika mycket som vi gör. Därtill serveras ett stort traditionellt julbord i ”Emil i Lönneberga”-stil med influenser från alla världens hörn och med ett stort dessertbord.

NÅGRA AVSLUTANDE ORD TILL VÅRA LÄSARE?
– Nu är det bara till att trycka ner pedalen i botten och gasa. Snart börjar nämligen julborden! Glöm inte att boka julbord redan idag för att säkra dina platser.

Kontakt: Ring 031-42 60 80 eller maila din bokningsförfrågan till info@oakleys.se

Öppettider: Måndag – Lördag
2 sittningar per dag
15.00–18.00 och 19.00–sent

TEXT: MARKO WIVOLIN BILD: EMELIE LAGER

Previous post

Antikt och retro från golv till tak

Next post

24 godbitar fram till jul