Home»Nöje»Sex»Månadens läsarfrågor

Månadens läsarfrågor

0
Shares
Pinterest Google+

Hur får man en kille att fatta hur ens kropp funkar på ett snyggt sätt, alltså utan att han känner sig dålig?
Ok, förutsatt att detta handlar om vad som känns skönt för dig sexuellt så är det absolut bästa att prata. Även om det kan kännas genant att instruera med pekpinne i sängkammaren så kommer du inte långt om du inte berättar eller visar honom hur du vill ha det. Visa på dig själv exempelvis genom att föreslå att ni onanerar ihop. Ta till Skype om det känns besvärligt att vara intill varandra. Då får du automatiskt goda tips på vad han uppskattar. Vi funkar ju alla olika så om du själv känner dig vilsen ibland när det kommer till att tillfredsställa honom kan du ju fundera över hur du helst hade velat få hjälp och sedan ge det till honom på samma sätt. Förklara att du vill ha, och ge några tips så ni kan få det ännu bättre ihop än det redan är.

Vad funkar som glidmedel av det som finns i skafferiet?
Olika sorters oljor så länge de inte är kryddade! Olivolja är en klassiker som funkar finfint! Även kokosolja gör också jobbet, men undvik nötoljor om du är allergisk. Tänk på att oljan tunnar ut gummimaterialet i en kondom vilket ökar risken för att kondomen går sönder. Så skydda dig på annat sätt om du hämtat glid i köket. Vaselin, barnolja och oparfymerad hudkräm funkar också fint.

Jag är kvinna med pojkvän som undrar hur jag bäst introducerar lite bdsm i min relation?
Berätta om dina fantasier! Kanske har din partner också fantasier som han skulle vilja testa med dig. Helt baserat på vad du vill utforska så kan man börja enkelt med en ögonbindel. Att ta bort ett sinne under sexakten/förspelet förhöjer de andra betydligt vilket kan vara mycket spännande och upphetsande. Att leka med sinnen på andra sätt såsom kyla och värme kan också vara intressant. Ha en isbit i munnen när du kysser din partners kropp. Använd ljus som finns att köpa hos Mshop som smälter och blir till massageolja på kroppen. Det finns en uppsjö varianter på piskor och handklovar; ta med din partner för att välja ut de som känns bäst för er till att börja med – gillar ni det kan man avancera i många omgångar.

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

Previous post

Vävning – en rogivande hobby

Next post

IQ testar - Ett dekadent och galet bröllop