Home»Nöje»Sex»Krydda sexlivet med Mininöjet & Mshop

Krydda sexlivet med Mininöjet & Mshop

0
Shares
Pinterest Google+

Ibland blir det lite slentrian mellan lakanen. Det händer oss alla. Då kan lite nya leksaker passa bra för att få upp gnistan igen. Tillsammans med stans skönaste butik MSHOP öppnar vi härmed en ny avdelning i Mininöjet för att inspirera till ett roligare sexliv. Här recenserar vi leksaker, kommer med tips och svarar även på dina frågor. Vill du vara med och leka? Hör av dig till oss med dina frågor, tips och funderingar. Puss!

SIDSEL TESTAR: WE-VIBE SYNC

Elektroniken är på framfart inom sex; app-styrda leksaker och porrfilm anpassad för VR-glasögon. Och nischade intressen inom sex kan numera enkelt tillfredsställas då det tycks finnas en webbshop för allt du kan tänka dig såsom tentakler, alienägg eller en ”amputerad” fot i silikon för den som gillar det. Nåväl, i detta premiäravsnitt börjar vi lite lugnare med att testa We-Vibe Sync från Mshop.

Leksaken som sådan är liten och nätt, formad som ett U där den ena änden förs in i kvinnan för att stimulera G-punkten, medan den andra änden placeras mot klitoris. Genom en fjärrkontroll kan man smidigt byta vibrationsfrekvens och hastighet. Funkar utmärkt för ensamt bruk, men riktigt roligt blir det när man är två. Om du som kvinna ligger med en man kan han vara i dig samtidigt som leksaken vibrerar. Således kan ni båda njuta av bra vibrationer.

Tack vare leksakens följsamma material kan den böjas och vridas för att passa dig perfekt så den funkar i alla möjliga ställningar. Experimentera med positioner och vibrationer för en garanterad kul stund tillsammans. Sync är även vattentät vilket gör att ni kan hoppa i sjön eller badet ihop.

Har man inte sin partner i närheten blir den tillhörande appen en bra lösning: din partner kan med hjälp av sin telefon styra leksaken när den är i dig. Du kan dessutom välja att låta leksaken vibrera i takt till musik. Perfekt om du ska på festival i sommar! Dansa dig till orgasm på eget bevåg eller dansa dig igenom ett bra förspel innan ni smiter in i tältet.

Jag kan varmt rekommendera alla att besöka Mshop för att känna lite på produkten och få proffsig hjälp.

Denna leksak är i den dyrare prisklassen och kostar vanligtvis 2089 kr, men under sommaren ligger den på kampanjpris i butikerna för 1399 kr och är väl värd pengarna. HÄR klickar du hem den.

Eftersom jag är kvinna som har sex med en man pratade jag med Mshop hur produkten kan tillfredsställa dem som ligger i andra konstellationer. Det tycks bara vara fantasin som sätter gränser för hur denna leksak kan användas:

Vissa väljer att ha den smala delen analt med den bredare delen på mellangården för att stimulera runt prostata och mellangård. Är man två kvinnor kan den ena ha den i sig samtidigt som den andra pressar emot. Alternativt används den under en strap-on-harness för extra stimulering. Skicka in era era tips vettja!

We-vibe själva säger att många också använder den vid oralsex. Alltså att man har den smala delen inne i munnen och den bredare på utsidan kinden för att ge vibrationer till den som tar emot. Ja du hör ju; möjligheterna är oändliga.

We-Vibe Sync kan kopplas upp med iPhone 4S/iOS7 eller nyare och Android OS 4.3 eller nyare och med Bluetooth 4.0.

We-Vibe Sync är gjord i 100% kroppsvänligt silikon. Den laddas upp med hjälp av USB-kabel.

Exotisk frukt, speciellt ananas ger god smak mellan benen.

SEXIGT SOMMARBUS

Om du inte blivit helt tagen av allt du kan göra med We-Vibe Sync så kommer här lite fler tips till dig som inte planerar att vara torr i sommar.

De flesta sexleksaker idag är vattentäta så packa ner en smidig variant i strandväskan. Man vet ju aldrig; du/ni kanske får en ensam stund i vassen.

Ett tips från Mshop är att använda ett kylande glidmedel om ni satsar på utomhussex, perfekt en varm sommarkväll. Är ni så heta att ytterligare nedkylning behövs är ju isbitar ett väl etablerat inslag för dig som gillar sådant. Ska du packa picknick kan frysta jordgubbar eller bitar melon vara perfekta att tina upp mot din partners hud innan du äter dem.

Jag är osäker på om jag bryter mot lagen genom att uppmuntra till utomhussex men vad tusan, se till att inte störa någon bara. Ta med en filt eller handduk att skyla er med.

Förhoppningsvis kan du njuta av lite ledig tid i sommar. Passa på att göra semestern romantisk. Vill du inte rulla runt i offentliga buskar är ett bra tips att ta in på hotell. Det är något speciellt med manglade lakan och roomservice. Mininöjet har tidigare tipsat om spa-helger runtom i landet; boka en sådan med din partner eller dejt för att verkligen slappna av och njuta av varandra. Det är bevisat uppfriskande att komma ur hemmet och din egen säng för att krydda förhållandet.

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

Previous post

Make som håller måttet i sommar

Next post

Jämna plågor hos Monki i sommar