Home»Nöje»Sex»Sex på Instagram

Sex på Instagram

2
Shares
Pinterest Google+

Vill du hetta upp Instagramflödet något? Sidsel tipsar om några sexiga konton att följa för tips och inspiration.

@vextape arbetar med att skapa egna konstnärliga erotiska filmer. I En intervju i ELLE från 2015 säger hon att tankarna uppkom då hon upplevde att ”traditionell porr” oftast vänder sig till heterosexuella män, och ständigt tävlar om att presentera flest hål att fylla. Alltså är långtifrån alla sexuella fantasier tillgodosedda i denna typ av produktion och således började hon göra egna filmer. Hon grundade Four Chambers www.afourchamberedheart.com där hon söker finansiellt stöd inför varje ny film vilket tillåter henne att experimentera, och arbeta med det hon vill, och vem hon vill. Bilder och filmer finns att beskåda på hemsidan.

@thongria drivs av Zoë Ligon som är sexskribent och grundare av sexshopen Spectrum Boutique. Hennes konto är otroligt roligt, sexpositivt och fullt av bra tips. Att beställa hem produkter till Göteborg från butiken kan vara lite krångligt då alla märken inte tillåter det, men just instagramflödet är väl värt att bevaka.

Vill du ta det lite lugnare? Gillar du att tänka på sex i form av energier och är nyfiken på ”sex magi” då ska du följa @juliet_allen, sexolog från Australien. Hon gör podcast, håller föreläsningar, skriver böcker och har tagit fram en sexleksak i rosenkvarts. Japp. Hon presenterar ett avskalat, lugnande flöde med vackra bilder och viktiga ämnen såsom hur man pratar om sex med sina barn.

Mininöjets samarbetspartner @mshop.se kvalar självklart in på listan över sexiga konton att följa. Här hittar du en härlig mix av erotiska bilder med humor och produkttips.

Svenska Erika Lust @erikalust är porregissör. Hon gör vuxenfilmer hon själv vill titta på. Trött på hur porrbranschen framställer kvinnor som objekt till för att tillfredsställa mäns begär, har hon bland annat skapat en spännande serier kortfilmer som utgår från främlingars sexuella fantasier som de mailat in. Filmerna finns under namnet XConfessions på Erikas hemsida www.erikalust.com

Till sist vill jag tipsa om en fenomenal podcast som jag lyssnar på genom Acast. Den heter Sex With Emily. Emily Morse är sex – och relationsexpert som utöver podden som pågått i 12 (!) år, driver en matnyttig hemsida med shop, och finns på Instagram under namnet @sexwithemily. Denna kvinna är verkligen full av goda råd och roliga tips.

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

 

Previous post

Puta Madre

Next post

Tips onlineshopping