Home»Nöje»Sex»Sidsel testar Elvie med Mshop

Sidsel testar Elvie med Mshop

0
Shares
Pinterest Google+

Detta ska vara den bästa kniptränaren på marknaden. Ytterligare en produkt som levereras med en smart och enkelt app som på fem minuter guidar dig genom ett träningspass som på kort tid ska stärka dina knipmuskler. Genom regelbunden träning motverkar du bland annat inkontinensbesvär, framfall och försvagade muskler. En annan stor fördel med att träna upp dessa muskler är att många lättare kan få orgasm, och kan kontrollera dem på ett helt nytt sätt.

Jag hade sett mycket fram emot att testa denna produkt, och när jag äntligen fick hämta den hos Mshop var lyckan total. Det har slagit mig hur man kan läsa om hur knipövningar bör utföras, med eller utan redskap, men det finns ju ingen som liksom kontollerar att man gör rätt. Så hur vet man? Denna smarta produkt meddelar genom appen om du kniper fel! Att knipa nedåt istället för uppåt kan faktiskt vara skadligt på sikt. Själva träningen är smart utformad genom att du för in ett litet ”ägg” i slidan som i sin tur registrerar dina knipövningar och visar resultatet i ett spel som går ut på att flytta en liten diamant uppåt i olika hastigheter och intensitet för att klara övningarna. Ditt resultat redovisas direkt, och likaså din successiva förbättring. Du kan själv ställa in hur ofta du vill träna och när appen ska påminna dig.

ORDET FIT FÅR NY MENING
Först kände jag mig lite fånig ståendes mitt på golvet med småbyxorna nere, men så fort spelet drar igång kickar något annat in; ”jag ska fan vinna detta!”

Jag antar att jag kan behöva träna på mina ansiktsuttryck under övningarna, men bemästrar man det väl kan man träna lite vart som helst då hela kittet är helt ljudlöst och ett pass tar som sagt bara fem minuter.

Jag ser direkt att en framtida förbättring kan vara roligare spel, typ Super Mario eller köra racerbil… Men det faktum att jag direkt ser huruvida jag gör övningarna rätt och får bevis på min förbättring ger ändå denna produkt högsta poäng. Jag önskar att jag kunde ge en Elvie till alla kvinnor som läser detta. Äntligen ett träningspass som funkar även för oss extrema latmaskar!

TEXT: SIDSEL LÖYCHE

Previous post

Upplev Göteborg i oktober

Next post

DJ Lisa Linck - önska gärna låtar, men lämna kassettbanden hemma