Home»Nöje»Danny – från Idol till NU

Danny – från Idol till NU

0
Shares
Pinterest Google+

Vi besökte ett utsålt The Theatre på Gothia Towers för att kolla in Danny Saucedo – NU, en spektakulär show som innehåller allt – sång, dans och en hel del humor.

Danny, som firar 10 år som artist, sparar inte på krutet med sin show NU på The Theatre i Göteborg. Med sin tio man starka ensemble av musiker och dansare bjuder Danny på musik, dans och händelser från hela sin karriär där audition framför Idol-juryn år 2006 är kul att se.

STORMHATT OCH GRÖNSAKER
Showen inleds i sann Las Vegas-anda med hög hatt och smoking och ett gäng bakgrundsdansare som steppar loss. Sedan tar The Danny show över och vi bjuds på ett inferno av häftiga sceneffekter, snygg danskoreografi, en överdådig ljusshow och ett mer än habilt band som backar upp Danny. Och sjunga, det kan han också! Han bjuder även på en rejäl dos självdistans och humor. De privata anekdoterna från karriären är mer än självutlämnande och de fyndiga monologerna avslöjar att Danny är en stor beundrare av Elvis, grönsaken romanesco och Leonardo Fibonacci.

FINSTÄMT VID PIANOT OCH MÄKTIG AVSLUTNING
Showen håller ett högt tempo och redan inledningen av spelningen reser sig flera i publiken sig upp för att dansa med i Dannys lättsmälta popmusik. Han får också ett fint gehör från publiken när han sätter sig vid pianot och spelar smäktande toner på en liten scen mitt i publikhavet. Och när man inte tror att saker kan bli bättre så bjuder Danny upp till dans med publiken och allting utmynnar i ett gigantiskt konfettiregn som grand finale. Urtjusigt! Som extranummer bjuder Danny på Ted Gärdestads ’För Kärleks Skull’ helt allena vid pianot. Helt klart en av dom bästa showerna som går att erbjuda just nu och det här är någonting du INTE vill missa! Bra jobbat Danny.

Text & bild: Fredrik Strömberg

Previous post

Snickesnack med Stefan Odelberg - En Talk Talk Show

Next post

Vanessa Liftig släpper ny singel