Home»Resor»Minitaxi lanserar rullande julkalender fram till julafton

Minitaxi lanserar rullande julkalender fram till julafton

0
Shares
Pinterest Google+

Göteborgsbaserade Minitaxi firar julen med att bjuda en kund på resan varje dag fram till julafton. Den lycklige resenären utses slumpvis och det ligger även en hemlig klapp i skuffen på varje julklappsbil.

Minitaxis resa började 1993 och bolaget med de röda bilarna etablerade sig snabbt som en uppstickare i Taxigöteborg. Bland de flitigaste resenärerna fanns människor som ofta åkte taxi och lågprismodellen passade dem utmärkt. Snart 25 år senare ser det ungefär likadant ut. Utöver körningar för restaurang- och underhållningsfolk är det just publiken man kör till och från nöjet.

JULEN – ÖVERRASKNINGARNAS TID
En taxiresa bjuder sällan på några större överraskningar så därför fann Minitaxis VD Sali Gorqaj det som en utmärkt idé att ge något tillbaka till den som ringer efter en bil. – Vi har gjort många kreativa aktiviteter genom åren och i grund och botten handlar det om att vi vill att våra kunder ska känna lite mer för oss än för andra taxibolag. Därför känns det bra att kunna bjuda på en överraskning i dubbel bemärkelse:Vi bjuder på själva resan och dessutom får resenären öppna dagens baklucka där det väntar en julklapp med hemligt innehåll.

KLAPPAR SOM VÄRMER
Precis vad som finns i paketen vill Minitaxi inte avslöja. Men bland kampanjens partners finns företag som Nordic Wellness, Wranges, I Love Pizza, Hembiobutiken, Pita, Pinkroom och Elis Corner. Och det ger väl en hint om vad man kan få till jul.

ALLA SOM ÅKER MED MINITAXI FRAM TILL 24 DECEMBER HAR CHANSEN ATT VINNA EN GRATIS RESA OCH DEN HEMLIGA KLAPPEN. VINNARNA PRESENTERAS LÖPANDE PÅ MINITAXIS FACEBOOKSIDA!

Previous post

Lingon & Dill - grillknuttar med VM-guld

Next post

Placera K-beauty på önskelistan