Home»Resor»Bli Minitaxis nästa chaufför

Bli Minitaxis nästa chaufför

0
Shares
Pinterest Google+

Minitaxi är ett av stans största taxibolag. Det är vi som kör folk till och från Göteborgs nöjen. Men vi växer och behöver fler Minitaxichaufförer. Därför söker vi dig som vill bli en av oss!

Hos Minitaxi är flexibilitet ett ledord. Det betyder att du får frihet under ansvar och själv kan anpassa ditt schema och hur du jobbar. Vi vill också att våra medarbetare ska känna sig trygga och må bra. Därför får alla våra chaufförer försäkrings- och pensionsavtal hos Fora.

Dessutom betalar vi utbildningen för dig som saknar körkort med taxiförarlegitimation. Du som är heltidschaufför får även lön under den interna utbildningsdelen. Ansök om tjänsten till Sali på Minitaxi – sali@minitaxi.se

Varmt välkommen till ett trevligare taxibolag!

OM FÖRETAGET:
Minitaxi 140140 har funnits i Göteborg sedan 1993 och är ett av Göteborgs största Taxibolag.Som ett av de populäraste taxibolagen har vi väldigt mycket att göra och söker därför flera duktiga taxichaufförer. Vi bedriver persontransport med taxi i Göteborg med omnejd. Vi jobbar med kvalité och för oss är kunden alltid i centrum.

Previous post

Fiktivt galleri blir verklighet - kom på vernissagen!

Next post

Redaktionen tipsar