Home»Restaurangguiden»Afterwork»Mukbang-restaurang i Göteborg

Mukbang-restaurang i Göteborg

0
Shares
Pinterest Google+

Mininöjet blev bjudna på middag av Beijing8; en liten konceptrestaurang som erbjuder möjligheten att livestreama sin matupplevelse på Facebook.

Vi har skrivit om Mukbang tidigare; ett fenomen från Sydkorea som översatt betyder just ät-sändning. Det är inte alla gäster som törs livesända på Beijing8, men vi vill verkligen uppmuntra till det; det var enormt roligt!

Maten är också toppen! Vi åt vegetariska, och kycklingfyllda dumplings. De serveras i små portioner om tre ihop med riven kål, och fås ångade eller stekta. På menyn finns även buljonger, Bao (fläsk eller tofu med pickels, plommon och sås) samt en rad tillbehör. Vi fick ångade edamamebönor, glasnudelsallad och strimlad potatis med chili och koriander.

Utöver degknyten är Beijing8 stolta över sina ekologiska isteer bryggda på teblad från Kina. Vi testade ett par olika smaker och de var mycket milda och goda.

Två dagar i veckan; onsdagar och fredagar kan man gå på AW för en bra peng.

Befinner du dig på resande fot kan Beijing8 vara ett roligt sätt att kommunicera med familjen därhemma då de har restauranger i Stockholm, Göteborg, Paris, Florence och Helsinki. Visa mamma att du äter och säg hej till polarna. Eller gör som vi och livestreama en härlig smakupplevelse till vem som helst som har lust att titta.

I stan finner du Beijing8 på Magasinsgatan 3

Kontakt:
031- 701 08 08
magasinsgatan3@beijing8.com

Öppettider:
Mån till Tor: 11.00 – 21.00
Fre: 11.00 – 22.00
Lör: 12.00 – 22.00
Sön: 12.00 – 18.00

Previous post

Flying Scotsman skiftar till rock/dans

Next post

En fredagskväll på Gocartcentralen