Home»Upplev Göteborg»Den stora äggjakten 2018

Den stora äggjakten 2018

1
Shares
Pinterest Google+

Imorgon, den 29 mars startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Kaffe och äggjaktskartor finnes utanför Clarion Hotel Post kl 07.00 för er som vill rivstarta jakten.

Äggen kommer gömmas runt om i hela stan  på offentliga ytor och områden.  Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och inuti finns priser som hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

SUPERVINST
Delas ut på Clarion Collection Hotel Odin kl 18.00 samma kväll för de som hittat en “SUPERVINST”. Om du vunnit en supervinst, så finns mer information direkt i ägget du hittat.

HITTAT ETT ÄGG?
Få chansen att vinna en övernattning på Clarion Hotel Post genom att lägg upp en bild på ägget med sitt nummer tydligt synligt  i facebookeventet Äggjakten 2018 Göteborg, eller på Instagram under#Clarionpost. Vinnaren utses några dagar efter äggjakten

Läs mer och anmäl dig på Facebooksidan 

Previous post

Vill du slippa bakfyllan? Drick bubbel och ät glass!

Next post

Pyssla med ägg i påsk