Home»Upplev Göteborg»Ellagården – en plats med många möjligheter

Ellagården – en plats med många möjligheter

0
Shares
Pinterest Google+

Ellagården är en unik mötesplats med flexibla ytor som passar för såväl stora som små konferenser, företagsfester, event/ kickoffer, bröllop, stundande julbord och inte minst härliga minnesvärda luncher och bruncher.

Beläget bland böljande natur och vackra omgivningar i utkanten av Viared, men med Borås och Göteborg runt hörnet kunde läget varit sämre för Ellagården. Anläggningen utgörs av det vackra sekelskifteshuset Vita Villan med tillhörande gårdshus i anslutning, som varsamt har renoverats genom åren.

Här är det ständig ruljans i verksamhetens olika delar. Under veckodagarna fylls Stora salen i restaurangdelen upp fort av besökare som kommer för att njuta av läckra luncher och bruncher under helgerna.
– Ellagården är också en omtyckt plats att hyra för bröllop och andra festliga event där vi gärna är med och hjälper till med detaljerna om så önskas, säger Dick Öberg som driver Ellagården sedan 3,5 år tillbaka.

Ellagården är även ett populärt ställe att ha sin konferens. Läget med naturen och den moderna anläggningen i en gammal miljö utgör tillsammans en fantastisk kombination. Totalt finns det fem konferenslokaler i olika storlekar och profiler med plats upp till 114 personer. Beroende på hur många personer sällskapet omfattas av, om det är föreläsning eller utbildning, väljer man den lokal som är lämpligast.
– I Vita Villan passar däremot möten för mindre grupper, eller för sällskap som vill hyra huset för exempelvis en fest för den delen, säger Dick.

VÄLRENOMMERAT KÖK
Lite extra känd har verksamheten blivit för sin utsökta och vällagade mat. Här lagas allt på plats och från grunden givetvis, där man utgår från vad säsongen har att erbjuda. I köket hos Ellagården pågår också ett ständigt arbete kring att allt ska vara kravmärkt och närproducerat.
– Vi räknar med att verksamheten ska bli kravcertifierad innan året är slut, säger Dick.

Under årets varma månader öppnar man ute på gårdsplanen och slår på grillen där gäster har möjlighet att ta del av en generös buffé.

WWW.ELLAGARDEN.SE

Previous post

IQ testar - Ett dekadent och galet bröllop

Next post

SUV eller Jeep?