Home»Upplev Göteborg»Mininöjet tipsar om 4 händelser för dig som gillar annorlunda

Mininöjet tipsar om 4 händelser för dig som gillar annorlunda

0
Shares
Pinterest Google+

December brukar innebära samma gamla mönster; julklappar ska inhandlas, ett antal julbord sänkas och julafton därefter firas till höger och vänster. Tänk om och vips, mönster bryts med följande tips.

KLABBES BANK

Synthar, trummor och blås är några av ingredienserna när de musikaliska genierna möts för att skapa glitchiga ljudmattor på Nef. Genre är lite oklart då de är obehindrade i sin vandring. Men någon slags jazz-fusion är nog en alright definition.

När: 15/12 kl 18:00
Var: Hvitfeldtsplatsen 6, 411 20 Göteborg

DINNER


Den danska artisten Anders Rhedin är kanske mer känd som DINNER. Med sin mörka stämma och spännande ljudbilder lyckas han skapa en speciell känsla. Och om ryktet stämmer så brukar hans livespelningar bjuda på det lilla extra.

När: 12/12 kl 18:00
Var: Storgatan 22, 411 38 Göteborg

PSYKOANALYS: NARCISSISM


Du träffar dem varje dag, kanske utan att ens veta om det. Delta i ett intressant samtal om ett ytterst aktuellt ämne, nämligen narcissismen. Medverkar gör psykoanalytikern Per Magnus Johansson som nyligen kunde skådas i Ruben Östlunds mästerverk The Square.

När: 13/12 kl 18:00
Var: Götaplatsen 3, 402 29 Göteborg

BERLINFILHARMINIKERNAS NYÅRSKONSERT


Tänk utanför boxen och njut av en nyårskonsert som blivit lite av en tradition på Bio Roy. Och det med all rätt – det utlovas nämligen en stämningsfull kväll när konserten med några av världens främsta musiker sänds live, direkt från Berlin.

När: 31/12 kl 17:00
Var: Kungsportsavenyen 45, 411 36 Göteborg

Previous post

Missa inte vinterns auktioner!

Next post

Bröderna Henriksson – Riktiga stenhuggare