Home»Upplev Göteborg»Tips från saluhallen

Tips från saluhallen

0
Shares
Pinterest Google+

CAPRIS (PLATS 36)
Hos Capris hittar du unika och nya smaker från Italien och Spanien. Vi importerar delikat gourmetmat med det lilla extra. Välj bland färsk pasta, pesto, parmaskinka, parmesan, pata negra, machengo och mycket mer.

Hemsida: www.capris.se
Telefon: 031-13 83 33
E-post: info@capris.se

ALBERT ANDERSSON CHARK (PLATS 13)
I drygt hundra år har vi specialiserat oss på att erbjuda färskt kvalitetskött i Saluhallen. Fläskköttet kommer från Dalafors, gödkalven från Gunnilse, nötköttet från Tjolöholm och lammköttet från Österlen. Vi tror på att djur som levt ett lugnt och avstressat liv både mår och smakar bättre.

Hemsida: www.albertanderssonchark.se
Telefon: 031-13 62 80

 SVENSSONS (PLATS 29 OCH 35)
Genuint och naturligt. Det är så vi vill ha det. På Svenssons kan du räkna med närproducerat, ekologiskt kött från svenska gårdar. I Saluhallen tillverkar vi egna produkter från grunden, helt fria från tillsatser. Vi gör alltifrån korvar, pastejer och kalvrullader till rotmos och ärtsoppa.

Facebook: svenssonsisaluhallen
Telefon: 031-711 67 68
E-post: info@svenssonisaluhallen.se

LA BELLA PAUSA (PLATS 32)
Mitt i vimlet behöver man ibland en Bella Pausa. För oss innebär det en krämig cappuccino och en stenungsbakad ciabatta. Det är också här du slår dig ner med ett riktigt delikat bakverk. Våra kaffeblandningar är helt unika, men både det och vår mat har alla tydlig inspiration från Italien.

Facebook: Café La bella pausa
Telefon: 031-774 47 57

Previous post

I huvudet på en taxichaffis

Next post

Beauty med Bambi Borg